Smartphone

Iphone4

Så kom dagen hvor jeg blev moderne med en smartphone! Hold da op et lækkert stykke legetøj!

Jeg har nedenfor listet de apps som jeg mener er interessante at have 🙂

Must have Apps

 • Find My Iphone


Det absolut første du bør installere når du har fået din Iphone! Det er et værktøj som benyttes hvis man skulle være uheldig at miste sin Iphone – Du kan via din computer manuelt styre din Iphone.

Du kan – Sende beskeder til skærmen, slette privat indhold i telefonen så andre ikke får fat i det, Se telefonens på kort via GPS. SMART! never steal a Iphone!

 • Viber


Den moderne form for Skype hvor dit telefon nr. er dit brugernavn. Der gives mulighed for at ringe gratis Iphone til Iphone – NB! du skal være på netværk for at benytte denne “gratis” funktion. Så den vil benytte dit 3G netværk hvis du er udenfor den “gratis” dækning – og det koster 🙂

 • Month Cal


Gør den uoverskuelige kalender overskuelig! Jeg benytter mig meget af min kalender og ical – Dette kan tit være uoverskueligt men med denne apps er alt blevet meget mere overskueligt.

 • MyPhone+


Giver dig muligheden for at synkronisere alle dine kontaktpersoners profilbilleder fra facebook og over i din kontaktbog. Der synkroniseres automatisk når et profilbillede bliver ændret.

 • ShoppingList


Et dejligt redskab til folk der er glemsomme og ikke husker hvad kæresten bedte en om at handle ind – Du kan her tilføje produkt, antal og pris på de varer du skal handle ind.

 • Remote


Giver dig muligheden for at snakke sammen Itunes således at du kan styre al din computer musik via din smartphone.

I øvrigt til de Mac brugere som har anskaffet sig en remote control kan jeg anbefale programmet ”ired lite” Dette program giver dig mulighed for selv at udforme funktionerne på din remote control til f.eks. powerpoint mm.

 • Mobile Mouse


Dette er for mig at se den ultimative remote controller som formår at styre mange programmer på en gang! Den køre over trådløs netværk og kan derfor styres overalt.

 • Dropbox


Et fildelingsprogram hvor du får muligheden for at dele dine dokumenter med andre – Genialt til skolebrug hvis man skal dele eller lave opgaver sammen. Kræver dog en hvis disciplin da alle kan tilføje/slette i mapperne. Hvis du ikke har dropbox så få det nu! J

 • RunKeeper


Til dig der vil holde styr på din løbetræning er her endnu en genial apps. Den benytter din GPS til at registrere din løberute. Derudover tid, km, forbrændt kalorier mm.

Photoshoot af mine apps

This slideshow requires JavaScript.

 1. Endnu ingen kommentarer.
 1. No trackbacks yet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: