WiThings Trådløse badevægt

Så kom mit nye legetøj hjem fra Coolstuff.dk

WiThings har produceret denne fantastiske badevægt som udover at være en badevægt også måler fedtprocens, BMI og Lean mass (muskel, organ og knoglemasse) den har et lækkert design og fås også i hvid.

Det smarte ved denne vægt er at den er trådløs og gemmer dine tal automatisk i din computer på en personlig profil hvor du herefter kan se din udvikling. Der er udviklet applikationer til både Iphone , ipad og Android således du på din mobil kan følge udviklingen. Er man flere brugere af vægten oprettes der blot ekstra bruger som vægten automatisk genkender når man træder på vægten. SMART!

Man kan stille sig selv spørgsmålet om det ikke bliver lidt fanatisk at følge sin egen vægt dag for dag? Tjo det kunne godt være, jeg har personligt været modstander af at skulle bruge vægt og har ikke haft en vægt siden jeg flyttede hjemmefra. MEN jeg ser det sjove i at se sin udvikling i vægt og endnu bedre se udviklingen af lean massen (muskelmassen) når man træner. Tror bestemt at folk med behov for at tabe sig og som gør en aktiv indsats for det vil få glæde af denne gadget! Eventuelt kombineret med Madlog.dk som holder styr på dine kalorier.

Har du lyst til at købe ovenstående kan det gøres på Coolstuff

http://www.coolstuff.dk/Withings-WiFi-badevagt

Reklamer
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: